Neulottujen korkkien valmistaja

Talvihattujen tuottaja – Toteutamme yksittäisiä lippishankkeita

Suoritamme tilauksia yksittäisten projektien mukaan. Jos olet mainostoimisto, katuvaatemerkki ja haluat vain valmistaa työntekijöillesi yrityksen logokattoja – ota yhteyttä.

Palvelumme ovat monimutkaisia, tarjoamme myös

  • – koristeet (kirjonta, pommit, jne.),
  • – tuotemerkki (kudotut etiketit, nahkalaastarit, hoitomerkit),
  • – pakkaaminen ja merkinnät.

Meiltä saat tuotteet valmiina välittömään myyntiin

Mikä erottaa meidät kilpailusta, on läheinen yhteys asiakkaisiimme ja erinomainen viestintä. Uskomme, että asiakas saa juuri oikean tuotteen, jota hän odottaa asianmukaisen viestinnän kautta.

Olemme aina iloisia tekemällä mielenkiintoisia ja epätavallisia tilauksia. Älä epäröi ja lähetä meille projekti tai ideasi, jotta voimme miettiä yhdessä sen tuotantoa ja esitellä sitä markkinoille!

Asiakkaamme:

Suosituimmat hatut ja korkkien tyyppi:

Mitä asiakkaamme sanovat:

Of all hip-hop, sport and streetwear heart we THANK YOU for co-creation of the best brand in Poland. Thank you for your understanding, patience, a fair reflection of the formidable projects, for being an extremely important part of the creative process, for knowledge, for experience, for the quality.

Stoprocent
Brändin 15. vuosipäivänä

Ota meihin yhteyttä:

– e-mail: kontakt@acerskwarka.pl
– puhelin: +48-601-354-612
– tai kautta yhteydenottolomake.

Vastaamme jokaisessa pyynnössä muutaman tunnin sisällä.


Acer on puolalainen hattujen valmistaja. Olemme erikoistuneet hattujen, korkkien ja muiden päähineiden valmistukseen aikuisille, lapsille ja nuorille. Joka vuosi tuotetaan kolme kokoelmaa: kevät-, syksy- ja talvimallistot, jotka edustavat yhdessä yli 200 uutta hattu- ja korkkimallia. Olemme erikoistuneet aikuisten ja nuorten hattuihin.